Imatge de la capçalera: Jove decadent de Ramon Casas

divendres, 11 de març del 2011

Què llegir per sant Jordi? (5)

Avui també puc editar una nova entrada al bloc. Per una banda, la causa ha estat aquesta meravellosa setmana blanca, que desgraciadament ja s'acaba, la qual m'ha permès tenir temps lliure per a la creativitat, per preparar bé les classes, llegir més estona, ...Però és evident que el més important és la col·laboració dels meus amics amb les seves recomanacions.
La d'avui està feta pel Ricard Fusté, enamorat del cinema i autor de l'interessantíssim bloc "clàssics del cinema", el qual us recomano.


Fin de David Monteagudo
"Recomano "Fin" de David Monteagudo (el seu primer llibre, em sembla que ara ja ha tret el segon). És una trama de suspens a partir de la reunió d'una colla d'amics que fa anys que no es veuen, i les seves parelles, per passar el cap de setmana en un refugi de muntanya. Tots van a la reunió menys un d'ells, que no era el més popular de l'antiga colla; durant la nit, observen que el cel estelat llueix d'una manera insòlita; llavors, comencen a passar coses estranyes. No puc explicar res més perquè la gràcia del llibre està en la l'angoixa que genera i el misteri que plana sobre tota la narració. Des de les primeres pàgines, t'enganxa i no pots parar de llegir, necessites saber què passarà seguidament. I vas de sorpresa en sorpresa"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada