Imatge de la capçalera: Jove decadent de Ramon Casas

dilluns, 16 de maig del 2011

Què llegir aquest estiu?

La Júlia López de 1rCT1 volia fer-nos aquesta recomanació per Sant Jordi i se'n va oblidar, però com que pensa que el llibre paga molt la pena ha decidit enviar-me-la encara que una mica tard.

Las cosas que no nos dijimos   Marc Levy

Aquest autor també ha escrit novel·les com: "El primer dia", i la seva segona part: "La primera noche". Són llibres també força entretinguts.

Las cosas que no nos dijimos tracta sobre una noia, Julia, que viu a New York, i és la creadora d'un dibuix animat molt famós de la televisió. La història comença quan just el dia que s'ha de casar mor el seu pare...
Ella no havia tingut mai una relació amb el seu pare, ja que aquest, sempre estava de negocis, fora de casa...
Quan arriba a casa, es troba un paquet. En el paquet hi és un robot del seu pare. Ell li explica que era un negoci en què estava invertint.. consistia en que un cop mort, s'enviava un robot a la família durant 6 dies.
El pare l'aconsegueix convèncer perquè no el desconnect, i passi amb ell 6 dies...
Durant aquests 6 dies, la Julia viatjarà per Canadà, Europa, i retornarà a reviure records del seu primer amor, recordarà tot allò que va passar amb la caiguda del mur de Berlín, i intentarà recuperar tot allò que va perdre.


El final: (això no cal que es posi al bloc, perquè li treu la gràcia) El final consisteix en un estratagema del pare ( que es fa passar per robot, i en realitat no ho és) per aconseguir que la seva filla es replantegi el seu futur matrimoni i d'alguna manera demanar-li perdó, per impedir tot allò que volia en un passat. El pare indirectament ajuda la Julia perquè recordi el seu primer amor, en Tomas, un jove alemany, i el busqui i lluiti per ell. El pare se sent culpable, perquè va fer que aquest amor es trenqués.

És un llibre, que personalment, és força interessant, ja que es veu com d'alguna manera, el pare manipula, amb bones intencions, la seva filla. La història d'amor entre el Tomas i la Julia és plena d'emocions, de suspens, d'intriga...
Espero que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada